Activitats

Inici / Activitats
Clases D'eslalom
 El patinatge slalom és una dansa en patins sobre rodes que combina gràcia i habilitat en una pista d'obstacles.
Amb moviments elegants i fluïdes, els patinadors naveguen entre conques, realitzen girs i fan figures espectaculars.
Patinatge street
El patinatge freeskate és una modalitat d'expressió artística amb patins en línia, on els patinadors realitzen moviments creatius i acrobàcies en entorns urbans, utilitzant mobiliari i característiques del terreny.
Activitats d'empresa
Descobreix una forma única i dinàmica d'afavorir l'esperit d'equip i la salut dels teus empleats amb les nostres classes de patinatge en línia per empreses. Fomenta la connexió i la diversió en un ambient actiu i saludable.
Patinatge agressiu
El patinatge agressiu és una expressió extrema d'habilitat i audàcia sobre rodes. Aquesta modalitat implica realitzar acrobàcies, salts, trucs i moviments audaços mentre es patina sobre superfícies urbanes, rampes o pistes especials.
Clases particulars
Millora les teves habilitats de patinatge amb les nostres classes particulars personalitzades. Aprèn a patinar més ràpidament i amb més confiança, adaptant les lliçons al teu ritme i nivell.
Extraescolars d'escoles
Ensenyem patinatge com a activitat extraescolar per a escoles. Fomentem la diversió i l'aprenentatge actiu, donant als nens habilitats de patinatge i promocionant un estil de vida saludable.