Sobre nosaltres

Inici / Sobre nosaltres
Qui som?

Coneix-nos

A 3Wheels Inline School, no només ensenyem patinatge en línia; fomentem la diversió, l'activitat física i la superació personal a través d'aquest emocionant esport. La nostra filosofia es basa en fer que el patinatge sigui accessible per a tothom, des de nens fins a adults, i oferim classes en diferents entorns, des d'escoles fins a activitats corporatives i casals.
Informació breu

Que ens diferencia?

La nostra missió
La nostra missió és fomentar l'esport i la diversió a través del patinatge en línia. Ens comprometem a ensenyar de manera divertida i educativa, oferint una experiència única en patinatge per a tothom.
Qui som?
A 3Wheels Inline School, som un equip apassionat pel patinatge en línia. La nostra experiència i dedicació ens converteixen en la elecció ideal per aprendre i gaudir d'aquest esport. Els nostres monitors están formats i tenen els respectius certificats per donar clase a nens.
Que fem?
Oferim classes particulars de patinatge, activitats per a empreses i programes extraescolars per a escoles. El nostre objectiu és promoure l'activitat física i el patinatge com una forma saludable i entretinguda de mantenir-se actiu.